A Lockhart Academy som conscients què hi ha molta gent passant uns moments difícils. Sabem que són molts els que voldrien continuar formant-se però la situació económica actual no els hi permet. Coneixem famílies que voldríen que els seus fills i filles anessin a classes d’anglès per poder tenir un futur millor però malauradament no s’ho poden permetre.

Volem aprofitar aquestes dates per donar un petit cop de mà a tota aquesta gent. Volem oferir 5 beques fins a final de curs per a gent que estigui a l’atur i vulgui aprendre anglès de la millor manera possible.

 

Photo by @sandymillin via #ELTpics

Qui pot participar en aquest sorteig? Qualsevol persona que estigui a l’atur i que no sigui alumne/a de Lockhart Academy.

Com es repartiran les 5 beques? Repartirem una beca per cada grup que tenim a l’acadèmia:

– Una beca per a un nen/a de primer o segon de primària

– Una beca per a un nen/a de tercer o quart de primària

– Una beca per a un adult de nivell inicial (A1 — 1r o 2n de la EOI)

– Una beca per a un adult de nivell intermig (B1 — 3r de la EOI)

– Una beca per a un adult de nivell alt (B2+ ó C1- — 5è de la EOI)

 

Com es pot participar al sorteig? Hi ha dues opcions:

– A través de la nostra pàgina de Facebook. Qui vulgui participar a través de Facebook ha de ser “seguidor” de Lockhart Academy (que hagi clicat a m’agrada), ha de clicar a m’agrada a la notícia del sorteig, ha de posar el grup en el que estaria interessat/da i ha de compartir al seu mur per què vol participar al nostre sorteig.

– A través del blog i del mail. Qui vulgui participar a través del blog s’ha de subscriure al blog, ha de comentar dins d’aquest post a quin grup li agradaria anar i ens ha d‘enviar un mail a info@lockhartacademy.com donant-nos les dades de contacte.

 

El sorteig el farem a la nostra festa de nadal el proper dijous dia 19, així que qui vulgui participar ho ha de fer abans de les 19 hores del dijous!

Molta sort a tots i totes!

Lockhart Academy full Christmas Tree

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] thing we did was the “Sorteig de Nadal“. The winner of this raffle was Rubén Linares, who participated from Facebook. He will be […]

  2. […] “Sorteig de Nadal” that will be able to come to Lockhart Academy from january to june for free (there’s still time). We will do so after we do the raffle that will give us the […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Keep this post alive! Share your thoughts!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.